Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading
 

 

 

 

 

 

 

 

 
GA NAAR DE CORONA COVID-19 PAGINA VOOR EEN OVERZICHT VAN DE MAATREGELEN

DE BOCK

GA NAAR DE CORONA COVID-19 PAGINA VOOR EEN OVERZICHT VAN DE MAATREGELEN

Automatisering

Ons kantoor heeft steeds de nieuwste ontwikkelingen op de voet gevolgd. Reeds eind jaren zeventig werd overgeschakeld naar computerboekhouding op een Digital minicomputer. De gebruikte software, Sysex van Mainware, deed jarenlang dienst op ons kantoor.

In 1998 werd overgeschakeld op de boekhoudsoftware Expert/M for Windows. Enkele jaren later werd deze software vervangen door haar opvolger Expert/M Plus van Kluwer Software.

In 2018 werd gestart met de omschakeling naar Adsolut van Kluwer Software, een performante, moderne boekhoud- en KMO-software die deel uitmaakt van de Wolters Kluwer totaaloplossing voor accountantskantoren en KMO's. Deze geïntegreerde software biedt tal van mogelijkheden om de samenwerking en communicatie tussen ons kantoor en onze klanten te optimaliseren. Momenteel maken we dus gebruik van zowel Expert/M Plus als Adsolut, naargelang de noden van onze klanten.

Ons kantoor was er steeds als de eerste bij om over te schakelen op elektronische indieningvormen voor allerhande aangiftes bij de overheid. Deze elektronische aangiftesystemen hebben als voordeel dat zij ook een ontvangstbewijs afleveren voor de ingediende aangifte.